JAGO Werking | Clubbemiddeling -

JAGO Werking | Clubbemiddeling

JAGO Werking | Clubbemiddeling

Werken aan de werking

JAGO is een voetbalclub waar iedereen op een gezonde, aanmoedigende en onbezorgde manier zijn of haar geliefkoosde sport moet kunnen beoefenen en beleven. Dit is niet altijd eenvoudig: JAGO brengt veel mensen samen en dat levert al eens spanningen op. Bovendien is sport emotie en soms gaat onze emotie met ons aan de haal. Toch is JAGO vastberaden om dag na dag samen met iedereen aan een warme, familiale clubsfeer te werken. Daarom heeft JAGO Clubbemiddeling opgericht: een vaste werkgroep die procedures uittekent van de manier waarop we omgaan met mensen (spelers, medewerkers, sympathisanten of bezoekers) die in de fout gaan, en procedures gebruikt om concrete problemen op te lossen. Dat omvat veel meer dan het opleggen van sancties. Het doel van Clubbemiddeling is eerst en vooral de tevredenheid van iedereen die met JAGO te maken heeft, te verhogen.

Wil je meer weten over de werking van Clubbemiddeling ?

Wie een tussenkomst van Clubbemiddeling wenst, kan een melding doen rechtstreeks bij één van de leden van Clubbemiddeling of via de (beveiligde) contactpagina van JAGO.

Voor vragen, opmerkingen of suggesties omtrent Clubbemiddeling kunt u eveneens bij de leden terecht of bij de voorzitter van JAGO

 

©JAGO Sint-Amandsberg – Overname van deze teksten verboden zonder uitdrukkelijke toestemming van de club.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!