JAGO | Nieuws

JAGO | Nieuws

GEMOTIVEERDE TRAINERS GEZOCHT

1 augustus 16:30  JAGO Sint-Amandsberg is nog op zoek naar gemotiveerde trainers voor onze jeugd- en seniorenteams.meer »

668x gelezen

Opleiding Uefa C | initiator op Jago !

18 januari 19:45  Super nieuws! De UEFA C opleiding komt naar JAGO ! Vanaf half februari vindt de trainersopleiding UEFA C (ook gekend als opleiding Initiator / C-cursus) plaats op JAGO. De exacte startdatum is nog niet bekend, maar zal weldra gedeeld worden door Voetbal Vlaanderen. Deze instapmodule - bedoeld voor niet-gediplomeerde trainers - is de basis voor elke JAGO trainer. Gedurende 14 lesmomenten (theorie & praktijk) zullen ervaren cursisten van Voetbal Vlaanderen (met trainersverleden bij verschillende eliteclubs, jeugd & volwassenen) jou omtoveren tot de lokale Pep Guardiola! 😊 Op woensdagavond en op zondagmorgen zal je op JAGO je stage kunnen verrichten alsook klassikaal de nodige luchtige theorie te verwerken krijgen, gevolgd door een klein examen op het einde van de module. Je zal versteld staan van je eigen kunnen en inzichten !meer »

71x gelezen

COVID 19 UPDATE | JAGO Protocol

13 september 19:30  Covid-19 is helaas nog steeds onder ons. JAGO is zich hier erg van bewust. Het kan dat we binnenkort worden geconfronteerd met nieuwe besmettingen of dat clubleden nauw contact hadden met besmette personen. Wij proberen als club om hier zo goed mogelijk mee om te gaan en wij volgen dus nauwgezet alle richtlijnen van de overheid en deze van Voetbal Vlaanderen en de Belgische voetbalbond. Hieronder het protocol waaraan wij ons als club zullen houden:meer »

246x gelezen

JAGO kantine | Medewerkers gezocht

3 september 15:00  Wil je graag een centje bijverdienen bij de gezelligste club van Sint-Amandsberg en omstreken ? Dan zijn wij op zoek naar jou ! meer »

384x gelezen

SEIZOEN 2021-2022 | Kickoff !

13 augustus 14:00  Het is eindelijk zover. De eerste trainingen van het nieuwe seizoen zijn deze week afgetrapt ! We wensen alle spelers, speelsters en ouders een goede seizoensstart en heel veel voetbalplezier !meer »

337x gelezen

JAGO - R.R.C. LONGLIER | zaterdag 7 AUGUSTUS | 16h00

6 augustus 10:15  Aanstaande zaterdag alweer wedstrijd voor onze dames ! Ze bekampen R.R.C. Longlier in de tweede ronde van de Beker van België. Aan alle supporters, tot dan ! Go JAGO !

55x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!